گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A31 ظرفیت 128 گیگابایت با 4 گیگابایت رم

Samsung Galaxy A31 SM-A315F/DS Dual SIM 128GB 4GB Ram Mobile Phone

از {{model.count}}
دسته : سامسونگ
انتخاب رنگ : سفید مشکی آبی
رنگ
رنگ را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
ویژگی‌های محصول
  • حافظه داخلی:: 128 گیگابایت
  • رم:: 4 گیگابایت
  • اندازه صفحه نمایش:: 6.4 اینچ
  • ویژگی‌های خاص:: فبلت ، مناسب عکاسی ، حسگر اثرانگشت زیر صفحه نمایش
فروشنده فروشنده: موبوسام
ناموجود
ناموجود
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

معرفی کوتاه: سامسونگ گوشی جدید سری A خود را با نام «A31» در تاریخ 27 آوریل 2020 معرفی کرد. این سری از تولیدات سامسونگ به داشتن صفحه‌نمایش بسیار با کیفیت AMOLED و دوربین‌هایی با امکانات بالا شهرت دارند. گوشی موبایل Galaxy A31 با صفحه‌ نمایش سوپر آمولد طراحی شده است و ظاهر زیبایی هم دارد. سامسونگ تلاش کرده است حاشیه را در این تولید جدید خود تا حد امکان کم کند.

نقد و بررسی گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A31 :

سامسونگ گوشی جدید سری A خود را با نام «A31» در تاریخ 27 آوریل 2020 معرفی کرد. این سری از تولیدات سامسونگ به داشتن صفحه‌نمایش بسیار با کیفیت AMOLED و دوربین‌هایی با امکانات بالا شهرت دارند. گوشی موبایل Galaxy A31با صفحه‌نمایش سوپر آمولد طراحی شده است و ظاهر هم زیبایی دارد. سامسونگ تلاش کرده است حاشیه را در این تولید جدید خود تا حد امکان کم کند. قاب جلویی آن را یک نمایشگر تمام صفحه پوشانده که البته جلوه‌ی زیبایی هم به آن داده است. این محصول سامسونگ با جدیدترین نسخه از سیستم‌عامل اندروید 10 و رابط کاربری One UI 2.0 روانه بازار شده است تا از هر نظر گوشی مدرن به‌حساب بیاید. صفحه‌نمایش استفاده‌شده در این گوشی 6.4 اینچ با رزولوشن 2400 در 1080 پیکسل است که با استفاده از فناوری Super AMOLED تصاویر شفاف و بی‌نظیری را به نمایش می‌گذارد. این صفحه‌نمایش در هر اینچ 411 پیکسل را نشان می‌دهد . تراشه‌ی این محصول MediaTek Helio G70 است که به همراه 4 گیگابایت رم عرضه می‌شود. این گوشی در ظرفیت 128 گیگابایتی عرضه شده است و با استفاده از یک کارت حافظه‌ی جانبی قادر خواهید بود حافظه داخلی را تا یک ترابایت دیگر هم افزایش دهید. شرکت سامسونگ برای این مدل یک دوربین 4 گانه در نظر گرفته است که شامل یک لنز 48 مگاپیکسلی از نوع عریض (Wide)، یک لنز 8 مگاپیکسلی از نوع فوق‌عریض (Ultrawide) و دو لنز 5 مگاپیکسلی از نوع ماکرو و سنسور تشخیص عمق است. دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی هم در قاب جلویی این گوشی به کار گرفته شده است. باتری 5000 میلی‌آمپرساعتی، پشتیبانی از فناوری شارژ سریع 15 واتی، درگاه USB Type-C و حسگر اثرانگشت زیر صفحه‌نمایش هم از دیگر ویژگی‌های این تازه‌وارد است. سامسونگ این گوشی را با طراحی کاملاً مطلوب و امکانات فراوان به بازار عرضه کرده است تا در بازار میان‌رده‌ها هم حرفی برای گفتن داشته باشد.

سامسونگ با تولید سری گوشی‌های A، تولیدکنندگان چینی مانند هوآوی و شیائومی را در گوشی‌های میان‌رده به مبارزه طلبیده است. این جنگ پر شور با تولید گوشی‌هایی که دارای نمایشگرهای آمولد هستند، رنگ و بوی تازه‌ای گرفته تا کاربران هم با صرف هزینه‌ای که برای یک گوشی میان‌رده پرداخت می‌کنند صاحب گوشی با نمایشگر فوق‌العاده شوند. البته همچنان ویژگی‌هایی مانند بدنه پلاستیکی باعث می‌شود که این سری از محصولات قیمت‌ تمام‌شده کم‌تری داشته باشند تا همچنان به عنوان محصولاتی پرفروش و کاربردی گستره وسیعی از طرفداران گوشی‌های همراه را دربر گیرد.

طراحی و ساخت

گوشی Galaxy A31 در ظاهر بیشتر از آنکه به Galaxy A30 شبیه باشد، به دیگر محصولات بالارده سری A مانند A71  و A51 شبیه است. بدنه این محصول هم مانند اکثر گوشی‌های سری A از نوع پلاستیکی است و نباید از آن انتظار زیادی داشت. این بدنه کاملاً مستعد عرق، لکه و اثرانگشت است و از این نظر قطعاً شاهکاری به شمار نمی‌آید و نوآوری خاصی در آن دیده نمی‌شود. این محصول در رنگ‌های متنوع روانه بازار شده است تا بتواند هر سلیقه‌ای را راضی نگه دارد. حاشیه بالایی گوشی فقط مربوط به دوربین است و حاشیه خاصی در آن دیده نمی‌شود؛ به‌طوریکه نسبت صفحه‌نمایش به بدنه در این گوشی حدود 85 درصد است. بدنه بزرگ این محصول 4 دوربین را در قاب پشتی جای داده است. خوشبختانه بر خلاف بسیاری از محصولات جدید سامسونگ، در A31 جک 3.5 میلی‌متری صدا به خدمت گرفته شده و در کنار پورت USB-C و اسپیکر مونوی گوشی جا خوش کرده است. نکته جالب‌توجه این است که روی قاب پشتی از اثرانگشت خبری نیست. این حسگر در زیر قاب محصول قرار گرفته تا نشان دهد A31 از نظر طبقه‌بندی قیمتی و کاربردی فاصله زیادی با A30 دارد. حاشیه Uشکل و مشهور Infinity-U در قسمت بالای این گوشی جاخوش کرده است تا دوربین سلفی را در دل خود جای دهد. این گوشی جدید سامسونگ حاشیه کلی بیشتری نسبت به A51 و A71 دارد اما بازهم حاشیه آن آنقدر زیاد نیست که بین گوشی‌های میان‌رده به چشم بیاید.

بدنه این محصول هم مانند اکثر گوشی‌های سری A از نوع پلاستیکی است و نباید از آن انتظار زیادی داشت.

صفحه‌نمایش

زمانی که صحبت از کیفیت تصویر و صفحه‌نمایش گوشی می‌شود، سامسونگ حرف‌های زیادی برای گفتن دارد که البته آن‌ها را هم در Galaxy A31 به نمایش گذاشته است. این گوشی دارای صفحه‌نمایش Super AMOLED است که با  رزولوشن کاملاً مطلوب همراه شده است تا نتوانید به‌راحتی از آن ایرادی بگیرید.به گفته سامسونگ سوپرآمولد در واقع همان آمولد است که امکان لمس در آن ترکیب شده است. به این ترتیب به جای اینکه دو لایه در نمایشگر گوشی به کار رود که یکی از آن‌ها کار نمایش و دیگری وظیفه لمس را داشته باشد، هردوی این کارها در یک لایه کاربردی انجام می‌شوند. باتوجه به نرخ کنتراست 100,000:1 صفحه‌نمایش‌های Super AMOLED، در استفاده از گوشی زیر نور مستقیم خورشید هم با مشکلی مواجه نخواهید شد.

دوربین

استفاده از ماژولی با 4 سنسور برای دوربین یک گوشی میان‌رده حداقل روی کاغذ عالی است. بدون تردید برگ برنده این گوشی استفاده از همین 4 دوربین است. دوربین اصلی گوشی Galaxy A31 رزولوشن 48 مگاپیکسلی دارد. این حسگر خروجی تصویر مطلوبی دارد و حتی در نور کم تصاویر ثبت شده به وسیله آن از کیفیت و جزئیات بالایی برخورد است. دوربین دیگر این گوشی رزولوشن 8 مگاپیکسلی داشته که با زاویه 120 درجه‌ای برایتان امکان عکاسی عریض را فراهم می‌کند.در کنار این دوربین، حسگر 5 مگاپیکسلی تشخیص عمق باعث شده تا شما قادر باشید جزئیات بیشتری را ثبت کنید. این سنسور برای بوکه کردن پس زمینه مورد استفاده قرار می‌گیرد. حسگر ماکرو هم برای گرفتن تصاویر از نزدیک درنظر گرفته شده تا زمانی که می‌خواهید تصاویری با جزئیات بالا از فاصله نزدیک داشته باشید به کمکتان بیاید. شاید بسیاری از این ویژگی‌ها را قبلا به‌صورت نرم‌افزاری در بسیاری از گوشی‌های میان‌رده دیده باشید اما سامسونگ ادعا کرده که با استفاده از سخت‌افزار و دوربین‌های تخصصی کیفیت تصاویرتان افزایش یافته است. گستره داینامیکی در تصاویر خروجی دوربین این گوشی فوق‌العاده است، کنتراست و رنگ‌ها قابل قبول هستند اما نمایش جزئیات در حد متوسط است. با استفاده از حالت HDR، تصاویر به خوبی نمایش داده می‌شوند و برخی از نقاط روشن تصویر و تاریک تصویر با جزئیات بسیار بهتری ثبت می‌شوند. حسگر دوم این محصول، سنسور 8 مگاپیکسلی است که مانند اکثر دوربین‌های عریض در لبه‌ها کمی اعوجاج دارد. نمی‌توان از این اعوجاج تعجب کرد یا آن را ایراد دانست؛ چراکه تقریباً همه حسگرهای عریض در دوربین‌ها به همین شکل هستند. درکل خروجی تصاویر در این محصول شرکت سامسونگ با توجه به میان‌رده بودن آن کاملاً رضایت‌بخش است. دوربین سلفی استفاده شده برای این گوشی مانند دوربین اصلی از رزولوشن 20 مگاپیکسلی بهره‌مند شده است. استفاده از این حسگر باعث شده تا این گوشی برای افرادی که به عکس‌های سلفی علاقه دارند گزینه مناسبی باشد. شاید از نظر سخت‌افزاری دوربین سلفی به هیجان‌انگیزی دوربین‌های اصلی از نظر تعداد حسگر نباشد اما از نظر کیفیت در همان رده است.

بدون تردید برگ برنده این گوشی استفاده از همین 4 دوربین است.

عملکرد

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A31 ظرفیتی 128 گیگابایتی دارد. این میزان حافظه در کنار رم 4 گیگابایتی عملکرد رضایت بخشی را ارائه می‌دهد. برای این مدل از اندروید نسخه 10 استفاده شده که در زمان تولید محصول، آخرین نسخه موجود در بازار است. عملکرد نرم‌افزاری و سخت‌افزاری این گوشی استاندارد و باز و بسته شدن برنامه بسیار روان است. اگر برایتان ظرفیت 128 گیگابات کم است می‌توانید با استفاده از کارت‌حافظه این ظرفیت را افزایش دهید. این گوشی باتری با قدرت 5000 میلی‌آمپرساعتی دارد که دیگر نقطه قوت آن است. اگر از گوشی استفاده چندانی ندارید و فقط شبکه‌های اجتماعی را با آن چک می‌کند، بازی اجرا نمی‌کنید و فیلم نمی‌بینید، می‌توانید مطمئن باشید که باتری گوشی حداقل تا دو روز انرژی موردنیاز آن را فراهم می‌کند. این گوشی شارژ بی‌سیم ندارد اما از قابلیت شارژ سریع با توان 15 وات بهره‌مند شده است . البته همچنان برای شارژ باتری غول‌پیکر گوشی قطعاً به بیش از یک ساعت زمان نیاز دارید اما باید توجه کنیم که این زمان برای شارژ 5000 میلی‌آمپرساعت است و کاملاً معقول به نظر می‌آید.

برخی‌ها با شنیدن نام مدیاتک به عنوان سازنده تراشه گوشی تصور می‌کنند این تراشه قدرت چندان برای اجرای برنامه‌ها و بازی‌های به‌روز را ندارد. اما در عمل اصلاً چنین نیست. تراشه 12 نانومتری Helio P65 از تواناترین تولیدات مدیاتک است. بنچ‌مارک‌های گرفته شده نشان می‌دهند این تراشه از Snapdragon 712 عملکرد کاملاً مطلوب‌تری دارد که آن را در رده‌ای مشابه با Exynos 9611 SoC (تراشه به‌کار گرفته شده در گوشی A51) قرار می‌دهد. بنابراین، حتی بازی‌های معمول هم در این گوشی بدون مشکل خاصی اجرا می‌شود. رابط کاربری جدید سامسونگ یا همان One UI نسخه دوم در عمل بسیار روان و کاربردی است اما همچنان  برخی برنامه‌های بدون استفاده در آن وجود دارد که به نظر می‌رسد به جز جدایی ناپذیر رابط‌های کاربری سامسونگ تبدیل شده‌اند.

جمع‌بندی

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A31 بدون تردید یکی از قدرتمندترین گوشی‌های سری A سامسونگ است. بسیاری از مشخصات سخت‌افزاری این گوشی را محصولات مشابه دیگر هم دارند اما برنده این مدل که در ارزش خرید آن تأثیر زیادی دارد، صفحه‌نمایش و دوربین چهارگانه است. البته هنوز هم کیفیت ساخت و بدنه گوشی همان پلاستیک نه‌چندان باکیفیت سری A است. از سوی دیگر در گستره قیمتی این گوشی موبایل رقبای بسیار قدرتمندی وجود دارند اما اگر همچنان دوربین، صفحه‌نمایش و باتری مجموعه مشخصات موردنظرتان هستند، حتماً به A31 به عنوان یکی از انتخاب‌هایتان فکر کنید.

حافظه داخلی:
128 گیگابایت
رم:
4 گیگابایت
اندازه صفحه نمایش:
6.4 اینچ
ویژگی‌های خاص:
فبلت ، مناسب عکاسی ، حسگر اثرانگشت زیر صفحه نمایش
جنس بدنه:
پلاستیک و شیشه ( قاب جلویی ساخته شده از شیشه + قاب پشتی و فریم ساخته شده از پلاستیک)
ابعاد:
159.3x73.1x8.6 میلی‌متر
سیم کارت:
دو سیم کارت سایز نانو (8.8 × 12.3 میلی‌متر)
وزن:
185 گرم
شیار مجزا برای کارت حافظه:
زمان معرفی:
27 آوریل 2020
مدل:
(جهانی) Galaxy A31 SM-A315F/DS - Global
پردازنده‌ مرکزی:
MediaTek Helio G70 Chipset
نوع کارت حافظه:
microSD eMMC 5.1
فناوری صفحه نمایش:
Super AMOLED
رزولوشن صفحه نمایش:
2400 × 1080 پیکسل
تراکم پیکسلی:
411 پیکسل بر هر اینچ
نسبت صفحه‌نمایش به بدنه:
84.9 درصد
نسبت تصویر:
20:9
تعداد رنگ:
16 میلیون رنگ
شبکه های ارتباطی:
4G , 3G , 2G
شبکه 2G:
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
شبکه 3G:
HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
HSPA با سرعت دانلود 42.2 مگابیت بر ثانیه و آپلود 5.76 مگابیت بر ثانیه
شبکه 4G:
LTE band 1|2100, 2|1900, 3|1800, 5|850, 7|2600, 8|900, 20|800, 38|2600, 40|2300, 41|2500
فناوری‌های ارتباطی:
GPRS , Wi-Fi , بلوتوث , OTG
Wi-Fi:
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Dual-band, Wi-Fi Direct, Hotspot
بلوتوث:
نسخه 5.0 ، A2DP, LE
فناوری مکان‌یابی:
A-GPS , GLONASS , Beidou|BDS , GALILEO
درگاه ارتباطی:
USB Type-C 1.0 v2.0
فلش:
LED
دوربین اصلی:
- چهارگانه در پشت گوشی | دوربین‌ها با رزولوشن 48، 8، 5 و 5 مگاپیکسل
- دوربین 48 مگاپیکسلی از نوع عریض (Wide) با دریچه‌ی دیافراگم f/2.0، فاصله کانونی 26 میلی متر، سایز سنسور 1/2.0 اینچ (Sensor Size 1/2.0)، ثبت تصاویر با پیکسل‎هایی به سایز 0.8 میکرومتر (0.8µm Pixel Size)، فناوری فوکوس Phase Detection
- دوربین 8 مگاپیکسلی از نوع فوق‌عریض (Ultrawide) با دریچه‌ی دیافراگم f/2.2، سایز سنسور 1/4.0 اینچ (Sensor Size 1/4.0) و ثبت تصاویر با پیکسل‎هایی به سایز 1.12 میکرومتر (1.12µm Pixel Size)
- دوربین 5 مگاپیسکلی از نوع ماکرو (macro) با دریچه‌ی دیافراگم f/2.4
- دوربین 5 مگاپیسکلی از نوع سنسور عمق (depth) با دریچه‌ی دیافراگم f/2.4
قابلیت‌های دوربین:
- قابلیت ثبت موقعیت جغرافیایی عکس‌ها و فیلم‌ها (Geo-Tagging)
- قابلیت فوکوس با اشاره روی سوژه (Touch Focus)
- قابلیت تشخیص چهره (Face Detection)
- قابلیت عکاسی پانوراما (Panorama)
- قابلیت عکاسی HDR
- فیلمبرداری با رزولوشن 1080 × 1920 و سرعت 30 فریم بر ثانیه (1080p@30FPS)
دوربین سلفی:
- لنز 20 مگاپیکسلی از نوع عریض (Wide)، دریچه‌ی دیافراگم f/2.2
- فیلمبرداری با رزولوشن 1080 × 1920 و سرعت 30 فریم بر ثانیه (1080p@30FPS)
خروجی صدا:
بلندگو و جک 3.5 میلی‌متری
سیستم عامل:
Android 10
رابط کاربری:
One UI 2.0
پشتیبانی از زبان فارسی:
منوی فارسی:
قابلیت‌های نرم‌افزاری:
MMS , ایمیل , مرورگر HTML5 , قابلیت نمایش اسناد مایکروسافت آفیس , قابلیت نمایش فایل‌های متنی PDF , برنامه ویرایش عکس , سرویس‌های گوگل شامل Google Search, Google Maps, Gmail و YouTube , قابلیت استفاده از سرویس شبکه‌های اجتماعی
حسگرها:
قطب‌نما (Compass) , شتاب‌سنج (Accelerometer) , مجاورت (Proximity) , ژیروسکوپ (Gyro) , اثرانگشت زیر صفحه نمایش (FingerPrint|Under-Display)
باتری:
- لیتیوم-پلیمری با ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعت
- قابلیت شارژ سریع باتری با توان 15 وات (Fast wireless charging 15W)
- غیرقابل تعویض توسط کاربر
اقلام همراه گوشی:
دفترچه‌ راهنما , شارژر , کابل USB
گارانتی:
18 ماهه شرکتی
رجیستری:
رجیستر شده

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...