نقد و بررسی گوشی موبایل آنر مدل Honor 50 Lite :
طراحی
گوشیهای هوشمند سری Honor توانستهاند تا به امروز با بهره بردن از مشخصات فنی مناسب، عملکرد بسیار خوبی را بهنمایش بگذارند. Honro 50 Lite هم یکی از گوشیهای هوشمند میانرده این سری است که باید گفت در جایگاه یک گوشی هوشمند میانرده، به مشخصات فنی کاملا قابل قبولی مجهز شده است. در همان نگاه اولیه، با توجه به طراحی در نظر گرفته شده، این گوشی سعی دارد تا خود را بهعنوان یک گوشی هوشمند پرچمدار معرفی کند و البته باید گفت که طراحی Honor 50 Lite هیچ چیزی کم از یک پرچمدار ندارد و ما را به یاد طراحی برخی از گوشیهای هوشمند شرکت هوآوی میاندازد. در نمای روبهرویی صفحهنمایش یکدست و بسیار زیبایی را شاهد هستیم که به طراحی ناچ اینفینیتی O مجهز شده است. البته نوع بریدگی در نظر گرفته شده برای قرارگیری سنسور به نحوی است که گویا دو سنسور دوربین سلفی را در خود جای داده است. اما این گوشی تنها از یک سنسور دوربین سلفی بهره برده است. حاشیههای کم و مناسب در نظر گرفته شده هم سبب شده تا ۸۹.۵ درصد از نمای روبهرویی را صفحهنمایش به خودش اختصاص داده باشد. البته شاید اگر حاشیه قسمت پایینی صفحهنمایش کمی کمتر بود، قطعا صفحهنمایش یکدستتری را شاهد بودیم. اما در این بخش باید گفت که Honor 50 Lite در جایگاه یک گوشی هوشمند میانرده به طراحی صفحهنمایش جذاب و پرچمدارگونهای مجهز شده است.
برای طراحی نمای پشتی هم طراحی دایرهای شکلی برای قرارگیری چهار سنسور دوربین این گوشی هوشمند میانرده در نظر گرفته شده است. مشابه چنین طراحی را برای اولین بار، در برخی از گوشیهای هوشمند پرچمدار هوآوی دیده بودیم. اما در نمای پشتی خبری از قابلیت امنیتی و بسیار پرکاربرد حسگر اثر انگشت نیست و این قابلیت در فریم کناری و روی دکمه پاور در نظر گرفته شده است. با توجه به تستهای انجام شده باید بگوییم که حسگر فیزیکی اثر انگشت این گوشی هوشمند، توانایی عملکرد بسیار سریعی در قفلگشایی صفحهنمایش دارد. سرعت قفلگشایی صفحهنمایش در این گوشی به نسبت گوشیهای هوشمندی که به حسگرهای اثر انگشت اپتیکال زیر صفحهنمایش مجهز شدهاند، سریعتر است. وزن بسیار مناسب ۱۹۲ گرمی هم در استفاده طولانی مدت خستگی را برای دست به همراه نخواهد داشت و از طرفی HANDS_ON جذاب سبب شده تا حس و حال یک گوشی هوشمند پرچمدار را بهخوبی منتقل کند.
صفحهنمایش و دوربین
در مورد صفحهنمایش باید بگوییم که Honor 50 Lite در جایگاه یک گوشی هوشمند میانرده عملکرد خوبی دارد و البته نباید در این بخش توقعی در حد و اندازه گوشیهای هوشمند پرچمدار را از آن داشته باشیم. این گوشی میانرده به صفحهنمایش با ابعاد ۶.۶۷ اینچ و رزولوشن ۱۰۸۰×۲۳۷۶ پیکسل از نوع IPS LCD مجهز شده است. صفحهنمایشی که توانایی نمایش ۳۹۱ پیکسل در هر اینچ را دارد. با توجه به مشخصات در نظر گرفته شده اگر بخواهیم مثالی بزنیم، باید بگوییم که این صفحهنمایش در شرایط نوری متنوع، توانایی ارائه عملکرد قابل قبولی دارد. هرچند زیر تابش مستقیم نور خورشید، کمی وضوح و کیفیت تصاویر تحت تاثیر قرار میگیرد. اما میرسیم به بخشی که یکی از اصلیترین معیارهای کاربران در خرید گوشیهای هوشمند و بهخصوص گوشیهای هوشمند میانرده است، یعنی سنسورهای دوربین در نظر گرفته شده. همانطور که در بخش طراحی اشاره کرده بودیم، چهار سنسور در بریدگی دایرهای شکل برای این گوشی میانرده در نظر گرفته شده است. یک سنسور دوربین اصلی و قدرتمند با رزولوشن ۶۴ مگاپیکسل از نوع عریض و گشودگی دریچه دیافراگم f/1.9 در کنار سنسور ۸ مگاپیکسلی از نوع فوق عریض (ultrawide) با زاویه دید ۱۲۰ درجه و دو سنسور با رزولوشن ۲ مگاپیکسلی از نوع ماکرو و سنجش عمق، سنسورهای دوربین چهارگانه Honor 50 Lite را تشکیل میدهند.
Honor 50 Lite در مقایسه با بسیاری از گوشیهای هوشمند میانرده، به سنسور دوربین اصلی قدرتمندتری از نظر میزان رزولوشن مجهز شده است. این سنسور دوربین اصلی در نور روز بدون هیچ تعریف اضافی، عملکرد بسیار خوبی خواهد داشت. کنتراست عالی، داینامیک رنج گسترده و جزئیات بسیار دقیق (به لطف رزولوشن ۶۴ مگاپیکسلی) از جمله خصوصیات بارز در خروجی تصاویر ثبت شده توسط این سنسور دوربین است. در نور شب هم باید بدانید که با توجه به گشودگی دریچه دیافراگم مناسب و جذب نور بالا، این سنسور توانایی ارائه عملکرد بسیار مناسبی را دارد. اما اگر میخواهید نویزهای موجود در نور شب (نورهای مصنوعی مثل نور چراغ) را در تصاویر خروجی ثبت شده به حداقل میزان ممکن برسانید، بهتر است که از قابلیت نرمافزاری جذاب حالت عکاسی شب یا همان night mode که برای این گوشی در نظر گرفته شده است استفاده کنید. دوربین فوق عریض یا همان ultra wide هم امکان ثبت تصاویر با زاویه دید گسترده ۱۲۰ درجه را به شما میدهد و بسیار مناسب برای ثبت تصاویر جذاب در طبیعت و عکسهای دستجمعی است. شاید این سنسور توانایی ارائه عملکرد خوبی داشته باشد، اما منطقی است که با توجه به رزولوشن در نظر گرفته شده، نباید توقع خروجی تصاویر با جزئیات بسیار دقیقی در حد و اندازه سنسور دوربین اصلی این گوشی هوشمند داشته باشید. سنسور ماکرو برای ثبت تصاویر از فاصله نزدیک و سنسور سنجش عمق برای برای ثبت هرچه بهتر تصاویر پرتره توسط سنسور دوربین اصلی در نظر گرفته شدهاند. دوربین سلفی با رزولوشن ۱۶ مگاپیکسلی هم این گوشی میانرده را همراهی میکند. در بخش فیلمبرداری هم سنسور دوربین اصلی و سلفی این گوشی، توانایی ضبط ویدیو با حداکثر کیفیت 1080p و سرعت ۳۰ فریم در ثانیه را دارند. در این بخش باید بگوییم که با توجه به حضور سنسور دوربین اصلی قدرتمند ۶۴ مگاپیکسل، بهتر بود که توانایی ضبط ویدیو با حداکثر کیفیت 4K را در نظر میگرفت.
قدرت پردازش و شارژ
Honor 50 Lite به پردازنده میانرده اسنپدراگون ۶۶۲ شرکت کوالکام مجهز شده است. این پردازنده در بهترین حالت ممکن توانایی ارائه حداکثر فرکانس کاری ۲.۰ گیگاهرتز را دارد. با توجه به مشخصات در نظر گرفته شده، باید بدانید که این گوشی هوشمند میانرده توانایی ارائه عملکرد قابل قبولی در اجرای بازیهای حتی سنگین مثل کالآفدیوتی موبایل و آسفالت ۹ دارد اما باید تنظیمات گرافیکی بازی را روی حالت low قرار دهید تا عملکرد بدون لگ و قابل قبولی را شاهد باشید. باتری ۴۳۰۰ میلیآمپرساعت در کنار شارژر قدرتمند ۶۶ وات مجهز به شارژ سریع هم از دیگر مشخصات در نظر گرفته شده است. حضور شارژر فوق قدرتمند با توان ۶۶ وات سبب شده تا تنها در مدت زمان ۱۰ دقیقه، باتری این گوشی از صفر به شارژ ۴۰ درصدی برسد.
بابک امیری
من چندماه انر 50لایت روگرفتم واقعا راضی هستم واین گوشی صفحه نمایش زیبا و قدرت لمس صفحه نمایش خیلی خوبه با این که 60هرتز هستش شارژر 66واتی خیلی خوب عمل میکنه والبته دیر هم خالی میشه. چیپست گوشی هم بسیار روان عمل میکنه ودارای هنگ وباگ نیستش. مرسی از کانال شما مؤفق باشید
625 روز پیش ارسال پاسخدیدگاه خود را بنویسید