گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A34 ظرفیت 256 گیگابایت با 8 گیگابایت رم

Samsung Galaxy A34 256GB with 8GB Ram Mobile Phone

از {{model.count}}
دسته : سامسونگ
رنگ
رنگ را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
ویژگی‌های محصول
  • رم:: 8 گیگابایت
  • حافظه داخلی:: 256 گیگابایت
  • اندازه صفحه نمایش:: 6.6 اینچ
  • ویژگی‌های خاص:: حسگر اثرانگشت زیرنمایشگر، مناسب عکاسی، کیفیت و روش...
فروشنده فروشنده: موبوسام
ناموجود
ناموجود
  • {{value}}
استعلام محصول
کمی صبر کنید...

نقد و بررسی گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A34 :

طراحی

اولین چیزی که در مواجهه با گلکسی A34 جلب توجه می‌کند،‌ طراحی پرچمدارگونه‌ی آن است. این گوشی بازطراحی کامل بدنه به سبک گلکسی S23 را تجربه می‌کند، به‌نحوی که در برخورد اول و به ویژه از فاصله‌ی دور، شاید هرکسی آن‌را با گلکسی S23 معمولی یا پلاس اشتباه بگیرد.

تغییرات ظاهری گلکسی A34 شامل گردترشدن گوشه‌ها، حذف‌شدن برآمدگی جزیره‌ای دوربین و مسطح‌شدن پنل پشتی و جلویی گوشی (حذف‌شدن انحنای 2.5D) می‌شود که درنهایت ظاهر مدرن‌تری به دستگاه بخشیده است.

جنس پنل پشت و فریم همچنان از پلاستیک است؛ اما پیروی A34 از زبان طراحی مشابه گلکسی S23 ناخودآگاه باعث می‌شود تا این گوشی دیگر حس دردست گرفتن دستگاهی با کیفیت بدنه‌ی نازل‌ را منتقل نکند.

قاب پشتی گوشی ناهمواری زبرمانند نسل پیشین را ندارد؛ اما پوشش آن شبیه به گوشی‌هایی است که از شیشه مات استفاده می‌کنند، درواقع با پوششی شبیه به شیشه از جنس پلاستیک طرف هستیم که سامسونگ آن‌را «گلاستیک» می‌نامد و خوشبختانه به‌اندازه گوشی‌های شفاف استعداد جذب اثرانگشت را ندارد. A34 در رنگ‌های نقره‌ای، بنفش، لیمویی، گرافیتی (مشکی) تولید می‌شود و رنگ نقره‌ای آن جلوه‌ی گرادیانی جذابی را زیر تابش نور از خود ساطع می‌کند.

در لبه‌ی پایین A34 درگاه USB 2.0 Type-C، حفره‌ی اسپیکر و میکروفون و در لبه‌ی بالای گوشی، سینی سیم‌کارت و کارت حافظه جای گرفته‌اند. مانند گذشته دیگر جک هدفون ۳٫۵ میلیمتری وجود خارجی ندارد. حسگر اثرانگشت نیز از نوع اپتیکال است و زیر صفحه‌نمایش قرار دارد که علاوه‌بر قرارگیری در موقعیتی مناسب، سرعت و دقت بالایی دارد.

پنل روبه‌رویی گلکسی A34 با پوشش گوریلا گلس 5 محافظت می‌شود و با کم‌شدن عرض حاشیه‌ی پایین دستگاه، نسبت صفحه‌نمایش به بدنه از حدود ۸۳٫۷ به ۸۵ درصد رسیده است؛ البته کم‌شدن عرض حاشیه‌ی پایین، اندکی با قطورترشدن حاشیه‌ها از طرفین جبران شده تا ظاهر یکنواخت‌تر و قابل تحمل‌تری از حاشیه‌های گوشی را شاهد باشیم.

گلکسی A34 استاندارد IP67 را دریافت کرده است که مقاومت این گوشی در برابر آب در عمق یک متری آب به‌مدت نیم‌ساعت را تضمین می‌کند. کره‌ای‌ها استفاده از موتور‌ ویبره ERM را در گلکسی A34 کنار گذاشته و به‌ موتورهای خطی (از نوع Z-axis) روی آورده‌اند که تاثیر چشمگیری در بهبود بازخورد لرزشی گوشی، به‌خصوص بازخوردهای کوتاه (مثلا موقع تایپ با کیبورد) دارد.

صفحه‌نمایش

ابعاد صفحه‌نمایش گلکسی A34 با ۰٫۲ اینچ افزایش قطر نسبت‌به قبل به ۶٫۶ اینچ رسیده است و برخلاف انتظار از گلکسی A54 نمایشگر بزرگ‌تری دارد. کره‌ای‌ها در گلکسی A34 همچنان بر استفاده از نمایشگر با بریدگی (ناچ) قطره‌ای شکل موسوم به Infinity-U اصرار ورزیده‌اند تا دست‌کم از نمای مقابل، این گوشی با A54 اشتباه گرفته نشود.

گلکسی A34 به صفحه‌نمایش OLED، با وضوح +FHD، (۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل) با تراکم پیکسلی ۳۹۰ پیکسل‌براینچ مجهز شده است و عریض‌شدن نمایشگر موجب شده تا نمایشگری با نسبت ابعاد تصویر ۱۹٫۵:۹ را با گوشی اقتصادی سامسونگ در اختیار داشته باشیم.

نرخ نوسازی نمایشگر هم‌اکنون از ۹۰ به ۱۲۰ هرتز افزایش داشته که به نرم‌تر و روان‌تر شدن انیمیشن‌های رابط کاربری کمک می‌کند، سامسونگ می‌گوید که به‌لطف فناوری جدیدی موسوم به Vision Booster شدت روشنایی و دقت نمایش رنگ میان‌رده‌های جدیدش از جمله گلکسی A34 را در شرایط نوری مختلف برحسب روشنایی محیط بهبود داده است.

اسپیکر

گلکسی A34 اسپیکرهای استریو دارد و بلندگوی مکالمه نقش اسپیکر دوم آن‌را ایفا می‌کند. حجم صدای خروجی از اسپیکرهای بالا تقریبا با اسپیکرهای پایین برابری می‌کند. اسپیکرهای گلکسی A34 بیس‌های نسبتا کوبنده‌ای دارند.

کیفیت اسپیکرهای A34 از نظر بلندی و تفکیک صدا رضایت‌بخش است و با فعال‌کردن Dolby Atmos می‌توان صدای فراگیرتری را تجربه کرد؛ اما شاید پخش آهنگ‌های شلوغ با آخرین درجه بلندی، عملکرد اسپیکر را از نظر تفکیک فرکانس‌ها تحت‌الشعاع قرار دهد.

نرم‌افزار و رابط کاربری

گلکسی A34 به‌صورت پیش‌فرض با اندروید ۱۳ و رابط کاربری One UI 5.1 راهی بازار شده است. این نسخه شامل برخی بهبودهای جزئی رابط کاربری از جمله بهینه‌سازی انیمیشن‌ها می‌شود تا تجربه کم‌نقص‌تری را حین‌کار با گوشی ارائه دهد. افزون‌براین می‌توان به مواردی چون اضافه‌شدن ویجت باتری، بازطراحی اپلیکیشن آب‌وهوا و قابلیت‌های جدید در گالری اشاره کرد.

عملکرد قابلیت Photo Remaster که به‌کمک هوش مصنوعی، تاری عکس، وجود نویز، انعکاس و یا هر مزاحمت بصری دیگر در تصاویر را حذف می‌کند، بهبود یافته است و اکنون می‌تواند کیفیت GIFها را نیز بهتر کند. اپلیکیشن‌ گالری نیز هوشمندتر شده و به‌لطف بهبود بخش جستجوی عکس‌ها می‌توان با تعریف چند فیلتر، به‌راحتی عکس موردنظر را در گالری پیدا کرد.

گلکسی A34 با پشتیبانی نرم‌افزاری پنج‌ساله که شامل چهارسال به‌روزرسانی اساسی اندروید و پنج‌سال به‌روزرسانی‌های امنیتی می‌شود،‌ بزرگ‌ترین برگ‌برنده را در مقابل سایر رقبا خواهد داشت و در این عرصه شاید هیچ گوشی میان‌رده‌ی دیگری از برند‌های دیگر را نتوان یافت که رنگ سومین آپدیت اندروید را به‌خود دیده باشد.

سخت‌افزار

گلکسی A34 امسال برخلاف برادرش و شاید خوشبختانه(!) از تراشه‌ی اگزینوس استفاده نمی‌کند و سامسونگ برای تامین قدرت پردازشی این گوشی به‌سراغ تراشه‌ی Dimensity 1080 مدیاتک رفته است. این تراشه با فرایند ساخت ۶ نانومتری N6 شرکت TSMC تولید می‌شود و هشت هسته‌ی پردازشی را در قالب دو کلاستر به‌عنوان CPU به‌کار می‌گیرد:

  • کلاستر قدرتمند شامل دو هسته‌ی Cortex A78 با فرکانس ۲٫۶ گیگاهرتز
  • کلاستر کم‌مصرف شامل شش هسته‌ی Cortex A55 با فرکانس ۲٫۰ گیگاهرتز

بدین‌ترتیب چینش هسته‌ها در مقایسه با تراشه اگزینوس ۱۲۸۰ تفاوتی نکرده است و تفاوت ساختاری تراشه به افزایش ۲۰۰ مگاهرتزی فرکانس هسته‌های قدرتمند برمی‌گردد، با این‌حال تراشه‌ی اگزینوس ۱۳۸۰ به‌کاررفته در گلکسی A54 از چینش ۴+۴ کلاسترهای قدرتمند و کم‌مصرف با فرکانس مشابه با اگزینوس ۱۲۸۰ بهره می‌گیرد که رقابت این گوشی با برادرش را بسیار تنگاتنگ می‌کند.

تراشه‌ی Dimensity 1080 برای پردازش‌های گرافیکی به همان ماژول چهارهسته‌ای Mali-G68 MC4 اتکا دارد. از دیگر مشخصات این تراشه می‌توان از پشتیبانی از باند‌های مختلف 5G NR از جمله زیر ۶ گیگاهرتز اشاره کرد.

گلکسی A34 در نسخه‌های ۱۲۸ | ۶، ۱۲۸ | ۸ و ۲۵۶ | ۸ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی و رم عرضه می‌شود و خوشبختانه همچنان امکان ارتقای حافظه ذخیره‌سازی با استفاده از کارت microSDXC تا ظرفیت یک ترابایت با استفاده از درگاه هیبریدی سیم‌کارت دوم و حافظه وجود دارد.

ماژول رم به‌کاررفته در گلکسی A34 از نوع LPDDR4X و حافظه‌ی ذخیره‌سازی از نوع UFS 2.2 است. میزان فضای ذخیره‌سازی دردسترس در نسخه‌ی ۱۲۸ به حدود ۱۰۰ گیگابایت و در نسخه‌ی ۲۵۶ به حدود ۲۱۸ گیگابایت می‌رسد. این گوشی در زمینه‌ی ارتباطات بی‌سیم از Wi-Fi 6 و بلوتوث ۵٫۳ پشتیبانی می‌کند.

باتری

انرژی لازم برای کار با گلکسی A34 توسط یک باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی تامین می‌شود که برای چهارمین نسل متوالی ظرفیت آن ثابت مانده است و سامسونگ ادعا می‌کند که کاربر را تا بیش‌از دوروز همراهی می‌کند.

شارژ کامل گلکسی A34 به‌وسیله‌ی آداپتور ۲۵واتی، یک ساعت و ۲۶ دقیقه به‌طول می‌انجامد و صفر تا ۵۰ درصد ظرفیت آن در مدت نیم‌ساعت شارژ می‌شود. متاسفانه با وجود بهای گزافی که بابت خود گوشی پرداخت می‌شود،‌ گوشی بدون آداپتور به‌فروش می‌رسد و هزینه‌های اضافه‌تری را برای خرید آن به کاربر تحمیل می‌کند.

دوربین

گلکسی A34 از همان ترکیب دوربین‌های نسل گذشته بهره می‌برد با این تفاوت که سرانجام حسگر نه‌چندان کارآمد سنجش عمق حذف شده است. کره‌ای‌ها حتی دخل و تصرفی در نوع حسگرهای به‌کاررفته (حتی دوربین سلفی) نکرده‌اند، بنابراین انتظار نمی‌رود که حداقل روی کاغذ شاهد تفاوت چشمگیری در خروجی عکس‌ها باشیم.

دوربین واید از حسگر ۴۸ مگاپیکسلی IMX582 سونی با ابعاد 1/2.0 اینچی و پیکسل‌هایی به ضلع ۰٫۸ میکرومتر استفاده می‌کند که برای جذب نور بیشتر، فیلتر رنگی Quad Bayer هر ۴ پیکسل مجاور را ترکیب و با رنگ یکسانی ثبت می‌کند تا یک واحد پیکسلی به ضلع ۱٫۶ میکرومتر تشکیل دهد و تصاویر نهایی را با وضوح ۱۲ مگاپیکسل ثبت کند. یک لنز ۲۵ میلی‌متری با دیافراگم f/1.8 وظیفه‌ی هدایت نور به سنسور را برعهده می‌گیرد. مانند گذشته، لنز روی یک لرزشگیر اپتیکال سوار شده و دامنه نوسان آن از ۰٫۹۵ به ۱٫۵ درجه رسیده است تا تاری و محوشدگی ناشی از تکان‌های احتمالی را به‌خصوص هنگام عکاسی در تاریکی و ضبط ویدیو به‌حداقل برساند.

دوربین اولتراواید از حسگر ۸ مگاپیکسلی S5K4HAYX سامسونگ یا SR846D سیلیکون‌فایل با ابعاد 1/4.0 اینچی و پیکسل‌هایی به ضلع ۱٫۱۲ میکرومتر استفاده می‌کند. دوربین اولتراواید بدون قابلیت فوکوس خودکار میدان دید ۱۱۲ درجه‌ای را با استفاده از یک لنز ۱۶ میلی‌متری با گشودگی f/2.2 پوشش می‌دهد.

دوربین ماکرو از حسگر ۵ مگاپیکسلی GalaxyCore GC5035 با ابعاد 1/5.0 اینچی و پیکسل‌هایی به ضلع ۱٫۱۲ میکرومتر استفاده می‌کند و از دریچه‌ی لنزی با فاصله کانونی ۲۵ میلی‌متر و گشودگی f/2.4 تصاویری در محدوده‌ی فوکوس ثابت ۴ سانتی‌متری ثبت می‌کند.

دوربین سلفی از حسگر ۱۳ مگاپیکسلی IMX258 سونی یا Hynix HI1339 با ابعاد 1/3.1 اینچی و پیکسل‌هایی به‌ ضلع ۱٫۱۲ میکرومتر بهره می‌برد و در پسِ لنزی ۲۵ میلی‌متری با گشودگی f/2.5 قرار دارد.

جمع بندی

گلکسی A34 با بازطراحی کامل و ظاهری شبیه به‌گلکسی S23ها در انتقال حس کالایی ارزشمند، موفق ظاهر می‌شود؛ اما این گوشی از ابتدا هم قرارنبوده چیزی فراتر از یک میان‌رده باشد و تغییرات درونی نیز به‌حدی نبوده‌اند که ارزش خرید آن نسبت‌به نسل گذشته را بسیار افزایش دهند. قیمت بسیار غیرمنطقی و مقایسه‌ی دستگاه با گزینه‌های هم‌قیمتی که بعضا در سطح پرچمدار نیز قرار می‌گیرند، ما را در انتخاب A34 دچار تردید می‌کنند.

رم:
8 گیگابایت
حافظه داخلی:
256 گیگابایت
اندازه صفحه نمایش:
6.6 اینچ
ویژگی‌های خاص:
حسگر اثرانگشت زیرنمایشگر، مناسب عکاسی، کیفیت و روشنایی نمایشگر بالا، پردازنده قدرتمند، شارژدهی خوب باتری
جنس بدنه:
- فریم پلاستیک
- قاب پشتی پلاستیک
- جلو شیشه (گوریلا گلس 5)
ابعاد:
161.3x78.1x8.2 میلی متر
سیم کارت:
دو سیم کارت (نانو سیم کارت, استندبای دوگانه)
وزن:
199 گرم
شیار مجزا برای کارت حافظه:
ندارد
زمان معرفی:
14 مارس 2023
مدل:
SM-A346E, SM-A346B, SM-A346B/DS, SM-A346B/DSN, SM-A346E/DS, SM-A346E/DSN, SM-A346M, SM-A346M/N, SM-A346M/DSN, SM-A3460
پردازنده‌ مرکزی:
- Mediatek MT6877V Dimensity 1080 (6 nm)
- هشت هسته ای (شش هسته 2.0 گیگاهرتز Cortex-A55 - دو هسته 2.6 گیگاهرتز Cortex-A78)
نوع کارت حافظه:
میکرو اس دیXC (از اسلات مشترک سیم کارت استفاده می کند)
فناوری صفحه نمایش:
Super AMOLED
رزولوشن صفحه نمایش:
1080x2340 پیکسل
تراکم پیکسلی:
390 پیکسل بر هر اینچ
نسبت صفحه‌نمایش به بدنه:
84.9 درصد
نسبت تصویر:
19.5:9
نرخ نوسازی تصویر:
120 هرتز
میزان روشنایی صفحه نمایش:
1332 نیتس
شبکه های ارتباطی:
2G , 3G , 4G , 5G
شبکه 2G:
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - سیم کارت 1 و سیم کارت 2
شبکه 3G:
HSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100
شبکه 4G:
1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 17, 20, 26, 28, 32, 38, 40, 41, 66
شبکه 5G:
1, 3, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41, 77, 78 SA/NSA/Sub6
فناوری‌های ارتباطی:
GPRS , OTG , Wi-Fi , بلوتوث , NFC (بسته به بازار و منطقه)
Wi-Fi:
- Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
- dual-band
- Wi-Fi Direct
- hotspot
بلوتوث:
5.3 , A2DP, LE
فناوری مکان‌یابی:
GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
درگاه ارتباطی:
USB Type-C 2.0
فلش:
LED
دوربین اصلی:
- سه گانه | با رزولوشن 48 ، 8 و 5 مگاپیکسل
- حسگر اول از نوع عریض (Wide)، با رزولوشن ۴۸ مگاپیکسل، دریچه‌ی دیافراگم f/۱.۸
- حسگر دوم از نوع فوق عریض (ultrawide) با رزولوشن ۸ مگاپیکسل، دریچه‌ی دیافراگم f/۲.۲ و زاویه دید ۱۲۳ درجه
- حسگر سوم از نوع ماکرو (macro) با رزولوشن ۵ مگاپیکسل، دریچه‌ی دیافراگم f/۲.۴
قابلیت‌های دوربین:
- مجهز به فناوری فوکوس اتوماتیک از نوع PDAF و مجهز به لرزشگیر اپتیکال تصویر (Optical Image Stabilization)
- قابلیت عکاسی پانوراما (Panorama)
- قابلیت عکاسی HDR به صورت خودکار
فیلمبرداری:
- رزولوشن ۲۱۶۰ × ۳۸۴۰ و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه (۴K@۳۰FPS)
- رزولوشن ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ و سرعت ۳۰/۶۰ فریم بر ثانیه (۱۰۸۰p@۳۰/۶۰FPS)
دوربین سلفی:
- سنسور 13 مگاپیکسل، حسگر از نوع عریض (Wide)، دریچه‌ی دیافراگم f/۲.۲ ، ثبت تصاویر با پیکسل‎هایی به سایز ۱.۱۲ میکرومتر (۱.۱۲µm Pixel Size)، سایز سنسور ۱/۳.۱ اینچ (Sensor Size ۱/۳.۱ Inch)
فیلمبرداری:
- رزولوشن ۲۱۶۰ × ۳۸۴۰ و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه (۴K@۳۰FPS)
- رزولوشن ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه (۱۰۸۰p@۳۰FPS)
خروجی صدا:
- بلندگو
- فاقد جک 3.5 میلی‌متری
سیستم عامل:
Android 13
رابط کاربری:
One UI 5.1
پشتیبانی از زبان فارسی:
منوی فارسی:
حسگرها:
- قطب‌نما (Compass)
- شتاب‌سنج (Accelerometer)
- مجاورت (Proximity)
- ژیروسکوپ (Gyro)
- اثرانگشت زیر صفحه نمایش (FingerPrint|Under-Display)
باتری:
- باتری لیتیوم پلیمر با ظرفیت 5000 میلی‌آمپرساعت
- قابلیت شارژ سریع با توان 25 وات
اقلام همراه گوشی:
دفترچه‌ راهنما، کابل Type-C
گارانتی:
۱۸ ماهه شرکتی
رجیستری:
رجیستر شده

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...